dimarts, 21 de febrer de 2017

Segon dia de la setmana del projecte!

Bona dia famílies,

Ahir per problemes tècnics finalment no us vam poder informar de com va anar el dia i per això ho fem ara.

Com ja sabeu, el dimarts estava destinat a treballar llegendes i monuments. Per engrescar a l’alumnat i endinsar-lo en aquest temari, a primera hora del matí es va passar un vídeo a totes les classes d’Orfeu (fill d’Apol·lo), qui ens explicava la llegenda de Dafne i Apol·lo sobre la creació de Lloret. A continuació, al llarg de tot el dia, els nens i nenes de primer i segon distribuïts en els mateixos grups del dilluns,  ho van treballar en tres tallers:

-          Una activitat on es van documentar sobre el castell d’en Plaja de Lloret i cada nen/a va dibuixar sobre un tros de fang amb l’ajuda d’un escuradents, la silueta del castell.

-          Un taller on es va treballar un conte que explicava la llegenda de la Dona Marinera i seguidament es van  fer titelles que simulaven la dona i el seu pescador.

-          Una activitat on ens vam poder documentar sobre el monument de la Sardana de Lloret i on vam ballar sardanes tots plegats.

A banda d’això, no ens oblidem que a més de la setmana de projecte estem a la setmana del carnaval i que ahir l’escola semblava un hospital! Us agraïm molt a totes les famílies la vostra col·laboració, ja que la veritat que aquests petits/es ens estan sorprenent molt amb les seves disfresses.

Per acabar,  us adjuntem el vídeo que vam veure d’Orfeu i unes fotografies perquè podeu veure com va anar el dia i de pas, algun ferit.

Esperem que avui vagi igual de bé que ahir i dilluns, ja que ens espera un dia molt complet entre altres coses perquè tota l’escola gaudirem de la gimcana.  També esperem que els pentinats que ens trobarem no ens deixin indiferents...Estem en contacte famílies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada