dijous, 23 de febrer de 2017

Quart dia de la setmana del projecte!

Bon dia  famílies!

Avui ens ha presentat la jornada un pirata, el capità Caravel·la. Aquest ens ha explicat la història d’en Serraï, un pirata que es va enamorar d’una jova lloretenca i que no va tenir sort perquè aquesta no l’estimava i va acabar a un convé i ell marxant. A partir d’aquesta història, el capità Caravel·la ens ha dit que avui treballaríem les platges de Lloret.

Per fer-ho, al llarg del matí hi ha dues activitats programades:
- Per comença, a primera hora del matí hem fet una activitat que consistia a resoldre quatre enigmes per trobar el nom de platges de Lloret: platja de Fenals, platja de Lloret, platja de Santa Cristina i Cala Canyelles. A més d’això, unes mestres han elaborat un vídeo de les quatre platges i els nens/es e diferents grups de treball, han treballat una fitxa relacionada amb el vídeo.
- Després del pati s’ha fet l’altra activitat i aquesta anava més relacionada amb el ball de plaça. Els nens/es han vist un vídeo de l’acte de ball de plaça i després han fet un taller on havien de personalitzar un dibuix d’un nen i nena i posant una foto d’ells mateixos com si fossin l’obrer i dibuixant la cara al seu company/companya.A la tarda toca una altra petita sortida, ja que tota l’escola anirem al parc del rieral a fer el berenar llarder tots plegats.

S’acaba la setmana de disfresses i com ja sabeu avui tota l’escola anàvem amb la roba del revés, semblava que ens havíem adormit tots i que per això no ens havíem adonat que no portàvem la roba ben posada però a carnaval tot si val!

Demà per acabar la setmana tenim la rua, ja veureu quines disfresses més maques portarem!

De moment això és tot per avui, com podeu veure aquesta setmana està sent molt divertida i tot l’equip de mestres ha treballat molt per procurar que els vostres fills/es aprenguin coses del seu poble alhora que gaudeixen de totes les activitats.

A continuació, us deixem perquè ho podeu veure el vídeo d’en capità Caravel·la i unes fotos perquè vegeu com anaven alguns dels vostres nens/es.


Arreveure famílies!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada